Welkom op onze site

 

De Baai is een veelkleurige, protestantse gemeente, die in gesprek wil zijn met andere kerken en midden in de wereld wil staan.In Etten-Leur en omliggende plaatsen willen wij een gemeenschap vormen die in haar vieren, spreken en handelen God belijdt als onze schepper die ons behoudt omdat Hij van ons houdt zoals wij dat hebben geleerd van Jezus Christus onze Heer.

Wij willen dit doen vanuit de traditie van de kerken die in 2004 samen de Protestantse Kerk in Nederland hebben gevormd.

Iedereen is van harte welkom bij onze wekelijkse kerkdiensten, die we houden in het kerkelijk centrum "De Baai".

U wordt uitgenodigd een kijkje te nemen en kennis te maken met de andere activiteiten, die binnen onze gemeente plaatsvinden.

 

In verband met de coronapandemie zijn er tot nader aankondiging dienst met een beperkt aantal aanwezigen en met aangepaste regels.

Vanaf zondag 23 mei 2021 kunnen er per dienst voorlopig weer maximaal 30 personen (incl. jeugd en jongeren en excl. medewerkers) ontvangen worden. 

Voor elke dienst moet apart aangemeld worden via reserverenkerkdienstdebaai@gmail.com

Onder andere op deze website kunt u het gebruiksplan met richtlijnen voor het kerkbezoek  en de daarvan afgeleide spelregels raadplegen. 

Deze documenten kunt u ook aanvragen bij de scriba via scriba@protestantsettenleur.nl

Ook wordt er elke zondag vanaf 10.00 uur via internet een dienst vanuit de Baai uitgezonden.

Zie voor andere annuleringen of wijzigingen de gemeentebrief, te vinden in de rubriek berichten

 

 

 

 

liturgisch bloemstuk Pasen 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This site tracked by OneStat.com. Get your own free web site tracker.